FÖRRÄTTER
Sotad Tonfisk med mangosalsa, misomajonnäs & chilirostade sesamfrön. 179:-
Husets fisk-& skaldjurssoppa med vitlöksbröd. 109:-
Vegansk sommarrulle med seitanräkor, morot, koriander & glasnudlar. 139:-
SKALDJUR
Blåmusslor kokta med vitt vin, grädde, vitlök & örter.
Förrätt 129:- Varmrätt: 219:-
Färska räkor med aioli och gräslök & citronmajonnäs.
150g: 129:- 300g: 249:-
Vitlöksgratinerade havskräftor.
Förrätt: 189:- Varmrätt: 349:
Dillkokta havskräftor med aioli & majonnäs.
Förrätt: 189:- Varmrätt: 349:
Ostron med tillbehör
Fine De Clair: Tre 119:- Sex 229:- Tolv 449:-
Alla skaldjur serveras med bröd och smör
SKALDJURSFAT
Lilla: 150g räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron, kokta blåmusslor: 399:-
Stora: 300g räkor, 6 kokta havskräftor, 2 ostron, kokta blåmusslor: 759:-
Skaldjursfaten serveras med aioli, majonnäs, prästostpaj, smör och bröd.
VARMRÄTTER
Dagens Fångst
Utifrån de råvaror som är bäst för dagen komponerar vi 1-2 varmrätter.
Vegan: Bakad Portabello fylld med linser serveras med crème på blomkål & tryffel samt arancini. 229:-
SJÖBARENS KLASSIKER
Sjöbarens fiskgratäng med torskfiskfilé, räkor, svamp, vitvinssås & duchessepotatis. 219:-
Husets fisk-& skaldjurssoppa med laxfilé, västerhavssej, räkor, blåmusslor samt bakade rotfrukter och vitlöksbröd. 189:-
Rökt & gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås. 279:-
DESSERT
Vit chokladpannacotta med bär & kaksmulor. 129:-
Crème Brûleé med havtornssorbet. 129:-
Citronpaj med bränd maräng & vaniljglass. 129:-
Sjöbarens chokladtryfflar. 59:-