Meny Haga


Måndag till fredag mellan 14:00 – 17:00 samt lördag 12:00 – 17:00 serveras våra klassiker och alla skaldjur. Vår kvällsmeny serveras måndag till lördag från 17:00 och söndagar från 13:00.
Förrätter:
Smörkokt vit sparris
brynt hollandaise – stenbitsrom – rostade mandlar – rabarber
179.-
Tartar
pilgrimsmussla – bläckfisk – sockerärta-chilimayo-krispigt rispapper
169.-
Matjessill
ägg – brynt smör- rödlök – färsk potatis- krisp-kryddost
139.-
Rödbeta
Saltbakad beta – soja – krasse – champinjon – rökig majonnäs
125.-

Varmrätter:
Smörstekt bergtungafilè
blomkålspuré- tomat- demiglace – fläder-kålrot
( Denna rätten ändras varje vecka)
329.-
Bakad Torskrygg
sparris – stenbitsrom – ramslökshollandaise – vårlök – färskpotatis
309.-
Kryddstekt spetskål
Ramslök – tomat – sojaost – krispig ostronskivling – färskpotatis
229.-
Alltid på sjöbaren:
Sjöbarens fiskgratäng
Torskfiskfilé – räkor – svamp – vitvinsås – duchessepotatis
229.-
Husets fisk- & skaldjurssoppa
Laxfilé – västerhavssej – räkor – blåmusslor – rotfrukter – vitlöksbröd
 Förrätt: 109.- Varmrätt:189.-
Rökt & gravad lax
Dillstuvad potatis – hovmästarsås
279.-
Skaldjur:
Blåmusslor
Vitt vin – vitlök – persilja – grädde
Förrätt: 129.- Varmrätt: 219.-
Färska räkor
Aioli – gräslök & citronmajonnäs
150 gr: 129.- 300 gr: 249.-
Vitlöksgratinerade havskräftor
Vitlökssmör – sallad
Förrätt:189.- Varmrätt:349.-
Dillkokta havskräftor
Aioli – majonnäs
Förrätt:189.- Varmrätt:349.-
Ostron
Fine de Clair
Tre: 119.- Sex: 229:- Tolv:449:-
Skaldjursfat
Lilla: 150gr räkor – 3 kokta havskräftor – 1 ostron – kokta blåmusslor
399:- /1 pers
Stora: 300gr räkor – 6 kokta havskräftor – 2 ostron – kokta blåmusslor
759:-/2 pers
Skaldjursfaten serveras med
aioli – majonnäs – prästostpaj – smör – bröd
Dessert:
Créme Caramel
Rabarber – punsch – vispad grädde
119.-
Chokladfudge
yoghurtglass – rånflarn – havtorn – vallmo
119.-
Jordgubbar
Vaniljglass – bovete – mango – choklad
119.-
BOKA BORD
031 – 711 97 80

BOKA BORD ONLINE

ÖPPETTIDER
Tisdag – Lördag
17.00 – Sent

TILL LORENSBERG