Set menus

 

Skriv ut den här sidan

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

For english scroll down

MENY 1
Sjöbarens fisk- & skaldjurssoppa med vitlöksbröd
Dagens fångst
Crème Brûleé smaksatt med mjölkchoklad därtill brynt smörglass & puffad choklad
469:-

MENY 2
Kantarelltoast på mörkt bröd med västerbottenomelette, rostad pumpacrème, ölpicklad rödbeta & rödbetsskum.
SKALDJURSFAT
150g räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron
Kokta blåmusslor
Skaldjursfatet serveras med aioli, majonnäs, prästostpaj, smör och bröd.

Äppleclaufoti med mjuk äpplemaräng, torkat päron, rökta hasselnötter & vanlijglass.


599:-

VEGETARISKT
Kantarelltoast på mörkt bröd med västerbottenomelette, rostad pumpacrème, ölpicklad rödbeta & rödbetsskum.
”No fish n chips” med gräddstuvad kål, lingonrippel samt friterad potatis & rotfruktscrisp.
Äppleclaufoti med mjuk äpplemaräng, torkat päron, rökta hasselnötter & vanlijglass.
429:-

 

 

MENU 1
Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread
Catch of the day
Crème Brûleé flavored with milk chocolate served with browned butter ice-cream
469:-

MENU 2
Chantarell toast on dark bread with ”Västerbotten”- omelet, roasted pumpkin creme, pickled reddish and reddish foam.
SEAFOOD PLATTER
150g Shrimps, 3 Boiled Langoustines, 1 Oyster, Boiled Mussels
The Seafood Platters are served with Aioli, Mayonnaise,
Cheese Quiche, Bread and Butter
Apple Claufoti with soft apple meringue, dried pears, smoked hazelnuts and vanilla ice créme
599:-

VEGETARIAN
Chantarell toast on dark bread with ”Västerbotten”- omelet, roasted pumpkin creme, pickled reddish and reddish foam
”No Fish n Chips” with creamy cabbage, fried potatoes, root crisp and lingonberries
Apple Claufoti with soft apple meringue, dried pears, smoked hazelnuts and vanilla ice créme
429:-