Set menus

 

Skriv ut den här sidan

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

For english scroll down

MENY 1 
Husets fisk & skaldjurssoppa med vitlöksbröd

Dagens fiskfångst

Crème Brülée med hjortronglass samt hjortron & pumpacrisp  

469:-
MENY 2 
Gravad hjortinnalår & sikrom serveras med äggula, syrad grädde, picklad lök och linfröknäcke

   Torskrygg  & friterat slag serveras med emulsion på smör & kalvfond, svampsutè samt potatispuré smaksatt med örter och baconkryddad ostronskivling  

  Mörk chokladcréme & kokosmunk med svartvinbär sorbet, myltade svarta vinbär och rostade kokosflingor  

519:-
VEGETARISKT   
Vegan ”scampi” med glasnudlar & sjögräsbuljong samt vitkimchi och misofritters

No fish and chips med krossade amandinpotatis samt svartpepparmajonäs därtill krossade ärtor och sourcream chips

Mörk chokladcréme & kokosmunk med svartvinbär sorbet, myltade svarta vinbär och rostade kokosflingor  

 399:-

MENU 1 
Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread

  Catch of the day

Crème Brülée with Cloudberry Ice Cream and a Cloudberry & Pumpkin Crisp

469:-
MENU 2 
Cured Deer Roastbeef & White Bait Roe served with Egg Yolk, Pickled Onions and Flaxseed Cracker

Back of Cod & Fried Cod Flap served with a Butter & Veal Emulsion, Mushroom Sautée, Potato Purée and Crispy Oyster Mushrooms Seasoned with Bacon Powder

Dark Chocolate Créme with Coconut Donut served with Blackberry Sorbet, Blackberry Jam and Roasted Coconut 

519:-  
VEGETERIAN   
Vegan Shrimps with Glass Noodles & Seaweed Broth served with White Kimchi and Miso Fritters

No fish with Cruched Amandin Potatoes and Blackpepper Mayonnaise served with Pea Guacamole & Sourcream Crackers

Dark Chocolate Créme with Coconut Donut served with Blackberry Sorbet, Blackberry Jam and Roasted Coconut 

399:-