Set menus

 

Skriv ut den här sidan

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

For english scroll down

MENY 1
Sjöbarens fisk- & skaldjurssoppa med vitlöksbröd
Dagens fångst
Citron & basilika pannacotta med bärkompott och granola
469:-

MENY 2
Lättrökt & gravad röding med sparris i säsong serveras
med citroncréme, picklad lök och riven fetaost
SKALDJURSFAT
150g räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron
Kokta blåmusslor
Skaldjursfatet serveras med aioli, majonnäs, prästostpaj, smör och bröd.
Bakade rabarber med vit chokladglass serveras med färska jordgubbar,
mandelcrunch och riven mörk choklad
569:-

VEGETARISKT
Blomkål & potatiskrokett med sparris i säsong
serveras med citroncréme, picklad lök och riven fetaost
Jackfruktspanetter med variation på morot, friterade sojabönor
& kapris samt vispat brynt sojasmör
Bakade rabarber med vit chokladglass serveras med färska jordgubbar,
mandelcrunch och riven mörk choklad
379:-

 

 

MENU 1
Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread
Catch of the day
Lemon & Basil Pannacotta with Berry Compote and Granola
469:-

MENU 2
Lightly smoked Filet of Char with Season Asparagus, Lemon Crème,
Pickled Onions and Grated Feta Cheese
SEAFOOD PLATTER
150g Shrimps, 3 Boiled Langoustines, 1 Oyster, Boiled Mussels
The Seafood Platters are served with Aioli, Mayonnaise,
Cheese Quiche, Bread and Butter
Baked Rhubarbs White chocolate Icecream,
Fresh Strawberries and Almond Crunch
569:-

VEGETARIAN
Cauliflower & Potato Croquette with Season Asparagus,
Lemon Crème, Pickled Onions and Grated Feta Cheese
Jackfruit Beef with Variation of Carrots, Fried Soy Beans
& Capers and whipped Soy Butter
Baked Rhubarbs White chocolate Icecream,
Fresh Strawberries and Almond Crunch
379:-