Set menus

 

Skriv ut den här sidan

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

For english scroll down

MENY 1
Sjöbarens fisk- & skaldjurssoppa med vitlöksbröd
Dagens fångst
Citron & basilika pannacotta med bärkompott och granola
469:-

MENY 2
Kantarelltoast på mörkt bröd med västerbottenomelette, rostad pumpacrème, ölpicklad rödbeta & rödbetsskum.
SKALDJURSFAT
150g räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron
Kokta blåmusslor
Skaldjursfatet serveras med aioli, majonnäs, prästostpaj, smör och bröd.

Crème brûleé smaksatt med mjölkchoklad därtill brynt smörglass samt puffad choklad.


669:-

VEGETARISKT
Blomkål & potatiskrokett med sparris i säsong
serveras med citroncréme, picklad lök och riven fetaost
Jackfruktspanetter med variation på morot, friterade sojabönor
& kapris samt vispat brynt sojasmör
Crème brûleé smaksatt med mjölkchoklad därtill brynt smörglass samt puffad choklad.
379:-

 

 

MENU 1
Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread
Catch of the day
Lemon & Basil Pannacotta with Berry Compote and Granola
469:-

MENU 2
Chantarell toast on dark bread with ”Västerbotten”- omelet, roasted pumpkin creme, pickled reddish and reddish foam.
SEAFOOD PLATTER
150g Shrimps, 3 Boiled Langoustines, 1 Oyster, Boiled Mussels
The Seafood Platters are served with Aioli, Mayonnaise,
Cheese Quiche, Bread and Butter
Crème Brûleé flavored with milk chocolate served with browned butter ice-cream  109:-
669:-

VEGETARIAN
Cauliflower & Potato Croquette with Season Asparagus,
Lemon Crème, Pickled Onions and Grated Feta Cheese
Jackfruit Beef with Variation of Carrots, Fried Soy Beans
& Capers and whipped Soy Butter
Crème Brûleé flavored with milk chocolate served with browned butter ice-cream  109:-
379:-