Set menus

 

Skriv ut den här sidan

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

For english scroll down

MENY 1  489:-

Husets fisk-& skaldjurssoppa med vitlöksbröd.

Dagens Fångst, Av dagens bästa råvaror komponerar vi denna rätt dagligen.

Fläder-& citronmousse med karamellkaka, jordgubbsmaräng & färska jordgubbar.

MENY 2  589:-

Norröna matjessill med kavringssmul & sotad vårlök serveras med Vikentomater, grönt äpple, rökt tomatolja & färskpotatis.

Skaldjursfat, 150 gram räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron & kokta blåmusslor serveras med aioli, majonäs, prästostpaj samt bröd & smör.

Sjöbarens Kaffegodis.

VEGETARISKT  424:-

Bakad sparris & sparrissoppa med variation på jordärtskocka.

Vegetarisk kåldolme fylld med puylinser serveras med ramslöksbakad sommarkål, svampcrème, tryffel-& dillemulsion samt rödkålchips och örtvierge.

Bakad rabarber med champagne-& gurksorbet, pistagecrème, rabarbersponge, lagerbladsgelé & färsk gurka.

MENU 1  489:-

Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread.

Catch of the Day (ask any of our waiters).

Elderflower & Lemon Mousse with Caramel Cake, Strawberry Meringue and Fresh Strawberries.

MENU 2  589:-

Herring with Dark Rye Bread Crumbs & Blackened Spring Onion served with Tomatoes from Viken, Green Apples, Smoked Tomato Oil & New Potatoes

   Seafood Platter with 150 grams of Fresh Shrimps, 3 Boiled Langoustines, 1 Oyster, Steamed Mussels, Cheese Quiche, Aioli, Mayonnaise, Bread and Butter. 

Sjöbaren´s coffee candy

VEGETERIAN  424:-

Baked Asparagus & Asparagus Soup with variation of Jerusalem Artichokes.

Cabbage Wrap filled with Puy Lentils served with Ramson Baked Cabbage, Mushroom Crème, Truffle & Dill Emulsion and Herb Vierge.

Baked Rhubarb with Champagne & Cucumber Sorbet, Pistachio Crème, Rhubarb Crumbs, Bay Leaf Jelly and Fresh Cucumber.