Dagens Lunch fredag 22:e Januari, 11:00-14:00
Pot au Feu på Kummelfilé, Lubb & räkor serveras med grönsaker, potatis & oreganomajonnäs. 129:-
Havets Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor, brynt smör & potatismos. 129:-
Ugnsbakad Rödtungafilé med rödbetor, räkor, riven pepparrot, skirat smör & kokt potatis. 169:-
Veg: Svamprisotto med tofu, grönsaker & riven ost. 129:-
Husets Fisk-& skaldjurssoppa med vitlöksbröd. 149:-
Sjöbarens Fiskgratäng med Torskfilé, räkor, champinjoner, vitvinssås & duchessepotatis. 199:-
(Observera att alla bord är inte bokningsbara online, så slå oss en signal om det verkar fullt.)
Vi serverar färsk fisk & skaldjur direkt från Göteborgs fiskhamn.
Sjöbaren Lorensberg, Lorensbergsgatan 14, 411 36 Göteborg