Set menus

Trerättersmenyer / Set Menues

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

MENY 1

Husets fisk & skaldjurssoppa med vitlöksbröd

Dagens fiskfångst

”Skånsk äpplekaka”

Kavringssmul på punschstekta äpplen med brynt smör, vaniljglass och Granny Smith gelé

469:-

MENY 2

Lättrökt rödingtartar med pepparrotscréme, äpple & picklad lök samt kryddat potatiscrisp och dillolja

Bakad rödtunga  med rostade skogschampinjoner och variation på rotselleri samt äpple & cidersmörsås

Espressoglass & Mascarponemousse serveras med krossade kola & ingefärakakor samt kanderad apelsin

529:-

VEGETARISKT

Citronbakad persiljerot med tångrom serveras med picklad lök & libbsticka samt kryddat potatiscrisp

Lins & shiitakekaka med bakad rödbeta, rödbetscrisp samt rotsllericréme, tryffelsnö och fermenterad rödbetssås

Rostad sockerkaka med fermenterad banan & chokladsås därtill kokosglass, muscovadomaräng och bananchips

409:-

SET MENUES

MENU 1

Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread

Catch of the day

”Classic Swedish Apple Pie”

Rye Bread Crumbs on Arrac Fried Apples served with Browned Butter,Vanilla Icecream and Granny Smith Jelly

469:-

MENU 2

Lightly Smoked Tartar of Char  with Horseradish Créme, Apple &Pickled Onions thereto Potato Crisp and Dill Oil

Filet of Witch with Forest Mushrooms, Variation of Celeriac and an Apple & Cider Butter Sauce

Espresso Ice Cream & Mascarpone Mousse served with Crushed Caramel & Ginger Cakes and Candied Oranges

529:-

VEGETARIAN

Lemonbaked Parsley Root with Vegan Caviar served with Pickled Onions, Lovage and Potato Crisp

Lentil & Shiitake Cake with Baked Beetroot, Beetroot Crisp served with Celeriac Créme, Truffle Snow and Fermented Beetroot Sauce

Grilled Sponge Cake Fermented Banana & Chocolate Sauce served with Coconut Icecream, Muscovado Meringue and Dried Bananas

409:-

 

 

Skriv ut den här sida