Set menus

Trerättersmenyer / Set Menues

VÅRA TRERÄTTERSMENYER

MENY 1

Husets fisk & skaldjurssoppa med vitlöksbröd

Dagens fiskfångst

Jordgubbstårta på burk med vaniljcréme, krossade jordgubbar, citronsockerkaka och puffad mörk choklad

469:-

MENY 2

Varmrökt Lax med sallad på sommarprimörer, gemsallad och Nobisdressing samt rödbetscréme & pocherat ägg

SKALDJURSFAT

150 g räkor, 3 kokta havskräftor, 1 ostron, kokta blåmusslor. Skaldjursfatet serveras med aioli, majonäs , prästostpaj, smör och bröd.

Rabarber clafoutis & inkokt rabarber serveras med vit chokladglass, rostade macadamianötter, mandelflarn och kardemumma smulor

599:-

VEGETARISKT

Sparris i säsong med rökt fetaost och potatisskum därtill rabarber & soltorkade oliver

”No fish n chips” serveras med friterad potatis & tartarsås samt krossade ärtor, marinerad färskkål och citron

Rabarber clafoutis & inkokt rabarber serveras med vit chokladglass, rostade macadamianötter, mandelflarn och kardemumma smulor

429:-

SET MENUES

MENU 1

Sjöbaren’s Fish & Seafood Soup with Garlic Bread

Catch of the day

Strawberry Cake in a Jar with Vanilla Custard, Crushed Strawberries, Lemon Sponge and Crispy Dark Chocolate

469:-

MENU 2

Smoked Salmon with Summer Vegetables, Baby Gem Lettuce & Nobis Dressing served with Beetroot Créme and Poached Eggs

SEAFOODPLATTER

150 g shrimps, 3 Boiled Langoustines, 1 Oyster, Boiled Mussels. The Seafood Platters are  served with Aioli,Mayonnaise, Cheese Quiche, Bread and Butter

Rhubarb Claufotis & Poached Rhubarbs served with White Chocolate Ice Cream, Macadamian Nuts, Almond Crisps and Cardamom Crumbs

599:-

VEGETARIAN

Fresh Asparagus in Season with Smoked Feta Cheese and Potato Foam served with Rhubarb and Dried Olives

”No Fish n Chips” with Fried Potatoes & Sauce Tartar served with Crushed Peas, Marinated Fresh Cabbage & Lemon

Rhubarb Claufotis & Poached Rhubarbs served with White Chocolate Ice Cream, Macadamian Nuts, Almond Crisps and Cardamom Crumbs

429:-

 

 

Skriv ut den här sidan